Složit ćete se sigurno samnom kako dan često počinjemo pitanjem: "Što danas kuhati?" Obzirom na ritam življenja, koji smo sami sebi nametnuli, posežemo za namirnicama koje nikako ne bi mogli svrstati u hranu za ljude.

K
upujemo "sve i svašta" što se nađe na policama trgovačkih centara, naivno vjerujući da je neka državna institucija ciljano i odgovorno kontrolirala sve namirnice koje odabiremo. Nastojimo kupiti sve što je jeftino, brzo gotovo, lijepog izgleda i šarenih boja....bez odgovornosti za svoje i zdravlje ostalih članova obitelji. Djeci kupujemo "šarene laže"nešto malo, sitno, slatko...jer djeca navodno to trebaju, sinoć su pokazali na reklamama!

Sate na radnommjestu provodimo bez stanke uz neku brzu hranu iz obližnjeg fast food-a. Stiže vikend i ako se posreći da ne radimo odlazimo u trgovački centar u šetnjicu i na pržene krumpiriće!

Još jedan dan je prošao bez ikakvog, a da ne govorim o uravnoteženom obroku. Ponedjeljak je još jedan dan kada svoju odluku o promjeni nismo uspjeli realizirati. I , idemo dalje. Kamo? Do kada?

Ono si što jedeš. Rečenica koja odgovara današnjem čovjeku više nego ikada. Bolesni, blijedi,povećane tjelesne težine, agresivni,bezosjećajni, neodgovorni, nestrpljivi,neorganizirani,sebični....jesam li pretjerala?

Okrenite se oko sebe. Kakav je vaš okoliš? Kako provodite dan? Jeste li sretni, radosni. Jeste li zdravi? Što jedete? Što kupujete? Jeste li posjetili starog susjeda? Jeste li razvrstali svoje kućno smeće?

Djelite li ljubav i vedrinu življenja sa drugim bićima? Koliko ste danas radili? Koliko ste se odmarali? Kakve su vaše emocije? Što je sa vašim duhovnim životom?

Prvi korak bilo kakve promjene kreće iz kuhinje. Zdrava, umjerena i uravnotežena prehrana temelj je fizičkog,emocijonalnog i duhovnog života svakog čovjeka.
Napravite mali korak, samo mala promjena u prehrani donijet će vam obilje zdravlja.

Usluga edukacije zdravijeg načina odabira i pripreme namirnica tj.spremanja cjelovitog zdravog obroka je moguća prema posebnoj pisanoj ponudi i sastoji se od nekoliko cjelina, kako slijedi:

USLUGA CIJENA
Cjeloviti vegeterijanski obrok 350,00 kn
€46.45
Žitarice – način i vrijeme kuhanj 200,00 kn
€26.54
Zdravije juhe 200,00 kn
€26.54
Povrće – načini i vrijeme pripremanja 200,00 kn
€26.54
Mahunarke – način i vrijeme kuhanja 200,00 kn
€26.54
Zdraviji deserti – bez jaja , kravljeg mlijeka 370,00 kn
€49.11

Ova usluga je potpuno individualna, prema vašim potrebama! Mogućnost posjete i edukacije u vašoj kuhinji.

Pisani materijal, recepti, namirnice za rad i drugi potreban materijal je uključen u cijenu.

Nakon usmenog dogovora, slijedi pisana ponuda i račun, a uplate se vrše isključivo na naš račun!

Kontakt

Srdoči 65 (kod pošte)
51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230
E-mail: tilia.doo@gmail.com

Kontaktirajte nas

Cjenik

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik grupiran po kategorijama.

Kompletan cjenik

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufnanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"