Vakum terapija (cupping therapy) je tehnika tradicionalne kineske medicine. Tijekom terapije su se obično koristile posebne staklene čaše (ventuze) no, u današnje vrijeme "čaše" - ventuze su izrađene i od drugih materijala kao što je silikon i sl.

V
entuze stvaraju vakum i postavljaju se na određene dijelove tijela. Vakum usisava, odiže kožu i mišiće i masira štosnažno prokrvljuje tretirano područje i potiče limfni sustav uspostavlja ravnotežu i lakše izbacivanje toksina iz mišića.

Vakum terapija daje odlične rezultate kod bolno ukočenih leđa i išijasa . Učinkovita je u tretmanima protiv celulita jer „izravnava“ potkožne masne stanice.

Vakum terapija se najčešće primjenjuje kao tehnika olakšavanja boli u mišićima leđa no, iskusan terapeut će je primjeniti i na ostalim dijelovima tijela: trbuh, ruke, noge, lice.

Vakum terapija je sigurna za većinu ljudino, ne preporučuje se kod visoke temperature, kožnih bolesti,otvorenih rana,opeklina,poremećaja rada srca,trudnoće.

Tilia vas savjetuje da za sve terapije,masaže,tjelovježbu i sl.potražite licencirane terapeute.

Studio za aromaterapiju Tilia vam nudi:

  • Vakum masažu leđa
  • Vakum masažu lica i dekoltea
  • Vakum anticelulitne tretmane
  • Vakum terapiju cijelog tijela

 

Kontakt

Srdoči 65 (kod pošte)
51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230
E-mail: tilia.doo@gmail.com

Kontaktirajte nas

Cjenik

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik grupiran po kategorijama.

Kompletan cjenik

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufnanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"