Ova, u svakom pogledu posebna masaža, je užitak za klijenta ali i izazov za terapeuta.

P
inda masaža općenito blagotvorno djeluje na cijeli organizam. Pospješuje cirkulaciju krvotoka i limfe. Uklanja napetost i duboko opušta. Djeluje dobro i na sve tipove kože jer toplinom i vlagom pomaže izlučivanju toksina. Čisti tijelo na poseban način izvlačeći nečistoću iz dubokih razina. Pinda masaža ima efekt blagog pilinga što poboljšava cirkulaciju i tonus kože.

Pinde su “bombice” od gaze napunjene brižljivo odabranim mješavinama ljekovitog bilja. Griju se na određenoj temperaturi pri čemu se počinju izlučivati fine esence iz biljaka,a djelovanje će ovisi o odabranoj mješavini.

Tehnika masaže pindama poznata je svim civilizacijama tisućama godina. Tehnike pinda masaže danas imaju izvor u ayurvedskim toplinskim tretmanima protiv boli.

Naše pinde su izrađene ručno od ljekovitih trava koje su karakteristične za mediteranski dio i po kojima je Hrvatska poznata u svijetu.

U ponudi su:

  1. Pinda s opuštajućom mješavinom (velika)
  2. Pinda s stimulirajučom mješavinom (velika)
  3. Pinda za masažu kože lica i dekoltea (mala)

Masaža pindama može biti samostalna masaža cijelog tijela ili dijela tijela (parcijalna) ali se može izvoditi i kao poseban, specijalan, egzotičan, aromaterapijski tretman ili pak kao ritual masaža kao što je četveroručna masaža.

USLUGA CIJENA
Masaža pindama €65,00
489,74 kn

 

IZRADA PINDI CIJENA
Pinde za cijelo tijelo (velike) 60,00 kn
€7.96
Pinde za lice i dekolte 50,00 kn
€6.64

Cijena kreiranja masaže pindama i edukacije za vaš studio: 1.200,00 kn po osobi

Kontakt

Srdoči 65 (kod pošte)
51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230
E-mail: tilia.doo@gmail.com

Kontaktirajte nas

Cjenik

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik grupiran po kategorijama.

Kompletan cjenik

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufnanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"