"Izvanredno stanje" je najblaži opis današnjeg načina življenja.

S
tres. I kao "riječ" i kao "stanje" često spominjana pa, slažem se, ponekad i prečesto. Stres je postao razlog svega tj.dijagnoza koja pokriva sve. Zato radije govorim o nemiru, nezadovoljstvu, neodgovornosti, užurbanosti...kada želim opisati stanje u kojem se nalazi većina ljudi. Dok je stres vrlo koristan u kriznim situacijama, biti pod stalnim pritiskom je sasvim nešto drugo.

Očekivati pak da ćemo to stanje riješiti lako tj.da će samo nestati čim završim ovo ili zaradim onoliko... je ,usuđujem se reći, suludo!

Obveza nam je, stvar odgovornosti za život da odredimo i VRIJEME ZA ODMOR. Bez odmora i opuštanja nema ni mogućnosti da održimo dobro zdravlje. Ljudski organizam ne može stalno biti u „izvanrednom“stanju. Javlja se nemir , nesanica, glavobolja, nervoza, umor, iscrpljenost, slaba koncentracija...svakim danom je teže i vrtimo se u krugu.

Svjesni smo i suprotnosti, ako smo odmorni automatski imamo više energije, misli su bistrije, lakše svladavamo svakodnevne obveze. Sva istraživanja pokazuju da je fizička aktivnost, masaža i prakticiranje tehnika opuštanja najbolji način opuštanja ali i najučinkovitija prevencija dobrog zdravlja. Svaka od ovih tehnika obnavlja tijelo i aktivira sve sustave koji postaju sve uravnoteženiji i zdraviji.

Odgovornost je uvijek na nama. Zaustavite se. Promijenite misao i već danas učinite nešto za sebe.

Tilia masaža je duboko opuštajuća, iscjeljujuća masaža u trajanju od cca 90 min.

60 min. savršenstva, snage mirisa iz eteričnih ulja, kombinacije ritmičnih pokreta iskusnog terapeuta i 30 min.vođena tehnika opuštanja. Rezultat ovakve masaže je vidljiv na svim razinama. Opuštaju se svi mišići, usporava rad srca,snizuje krvni tlak, produbljuje disanje, potiče probava čime se cijelo tijelo obnavlja. Tilia masaža će vas odvesti i u svijet tehnike opuštanja i disanja. Za mnoge će to biti prvi susret sa dahom i usmjeravanjem pažnje na disanje.

Nakon ove masaže ponijet ćete sa sobom sjećaj mira, opuštenosti, ravnoteže, bistrine i sigurnosti. Svi oko vas će primijetiti da nekako "zračite"!

Ljudsko tijelo posjeduje prirodnu mudrost u stanju je pomoći samo sebi uz samo malo podrške. Učinite to i naručite se na ovu u svakom pogledu POSEBNU MASAŽU.

USLUGA TRAJANJE CIJENA
TILIA DUBOKO OPUŠTAJUĆA MASAŽA cca 90 min €60,00
452,07 kn

 

Kontakt

Srdoči 65 (kod pošte)
51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230
E-mail: tilia.doo@gmail.com

Kontaktirajte nas

Cjenik

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik grupiran po kategorijama.

Kompletan cjenik

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufnanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"