MANIKURA – UREĐENI NOKTI SU JEDNA OD PRVIH STVARI KOJE ĆE DRUGI PRIMJETITI

O
snovna njega ruku i noktiju uključuje čišćenje, popravak i oporavak noktiju te prirodnu njegu kože ruku. U tretmanu manikure koristimo mješavine ulja i krema, peelinge koje smo izradili sami prema vašim potrebama.  Za njegu noktiju smo osmislili posebnu mješavinu biljnih hladnoprešanih ulja i eteričnih ulja. Ova mješavina jača vaše nokte i obnavlja već oštećene nokte kaja nastaje neprimjerenim i stalnim kozmetičkim tehnikama.

Nešto više o noktima – građevna tvar nokta je keratin. Drugi važni sastojci su: sumpor,cink,kalcij i fosfolipidi. Dužina, oblik i jakost noktiju ovisi o njihovu sastavu, duljini i obliku. Nokat je 1000 puta propusniji od kože! Radi toga nokte treba njegovati zaštitnim kremama. Boja nokta je također važna, a uvjetovana je krvnim žilicama ispod nokta. Vidljivi dio nokta je mrtav, a živi dio (matriks ili korjen) nije vidljiv. Baš u tom dijelu nokta se stanice dijele i tako nokat raste. Griženje noktiju ili neka druga ozljeda ovog dijela nokta može zaustaviti rast nokta zauvijek.

Nježna kožica sa strane štiti nokat od prodora mikroorganizama i sl. Ukoliko kožicu nestručno odstranite nastaje upala.

Posebno  izdvajamo:

Tilia manikura - poseban doživljaj i istinska njega

P
rvo ćemo koži vratiti mekoću Tilia aroma pilingom. Piling je izrađen na bazi maslaca, eteričnih ulja i koštica marelice. Slijedi aroma kupka ili oblog prema vašim potrebama jer mi za svakog klijenta kreiramo aromaterapijske mješavine organskih biljnih i eteričnih ulja.

Tretman ćemo završiti masažom (šake i podlaktica) i uređivanjem noktiju.

Ovim tretmanom vaša koža postaje meka i glatka, te je zaštićena od vanjskih utjecaja. Tilia manikuru je  tretman redovite njege kože ruku, a posebno je preporučujemo osobama koje su puno u kontaktu s vodom i kemikalijama.

Tretman posebno preporučujemo svima koji  primjenjuju tehniku geliranja noktiju. Učestala upotreba gela za nokte slabi prirodne nokte i čini ih lomljivima. Osim toga rizično je i izlaganje šake ultraljubičastom svjetlu. Umjetni nadograđeni nokat stoji dulje, no UMJERENOST je sveta riječ i koju bi i u ovom slučaju trebalo pretvoriti u djelo.

USLUGA CIJENA
Klasična manikura 80,00 kn
€10.62
Klasična manikura + obični lak 90,00 kn
€11.95
Manikura + trajni lak 150,00 kn
€19.91
Manikura + trajni lak (promjena u 15 dana) 100,00 kn
€13.27
Manikura + trajni lak (promjena u 21 dan) 120,00 kn
€15.93
Manikura TILIA (klasična manikura + piling + parafin + masaža + njega) 140,00 kn
€18.58
Skidanje trajnog laka 30,00 kn
€3.98
Skidanje gela 60,00 kn
€7.96
Korekcija nokta 20,00 kn
€2.65
Nail art 20,00 kn
€2.65
Lakiranje obični lak bez manikure/pedikure 30,00 kn
€3.98
Lakiranje trajni lak bez manikure/pedikure 85,00 kn
€11.28
Rezanje noktiju bez manikure/pedikure 30,00 kn
€3.98

 

Kontakt

Srdoči 65 (kod pošte)
51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230
E-mail: tilia.doo@gmail.com

Kontaktirajte nas

Cjenik

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik grupiran po kategorijama.

Kompletan cjenik

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufnanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"