Zahvaljujući  povratnim informacijama i zahtjevima naših klijenata, ponudu  njege stopala smo obogatili ovim jedinstvenim, cjelovitim tretmanom.

Nedovoljna  i nestručna njega stopala, neprikladna obuća, lijekovi, prekomjerna težina, neke bolesti, samo su neki od razloga koji utječu na probleme  koji nas muče na stopalima. Urasli i oštećeni nokti, gljivice, ispucana i zadebljana koža, loša cirkulacija itd. Zdrava stopala su  preduvjet općeg stanja zdravlja. Boja kože stopala kao i zadebljanja ukazuju na različite poremećaje u tijelu. Npr. žuta boja kože može ukazivati na probavne smetnje dok zadebljana na određenim refleksnim zonama ukazuju na problem određenog organa koji taj refleks predstavlja. Kao i sve drugo u našem tijelu  i stanje stopala se brzo može popraviti, a tada je najjednostavnije otvoriti pretinac aromaterapije i posegnuti za snagom eteričnih ulja. Iako će svako od vas ritual njege stopala moći napraviti i u svom domu, svakako se nagradite odlaskom stručnom pedikeru. Vi to zaslužujete! Vaša stopala to zaslužuju,  ipak vas drže i nose kroz život.

U Tiliji aromaterapiju stopala započinjemo toplom kupkom u koju smo dodali čaj od svježeg đumbira koji je poznat po svom detox djelovanju, a koji  će pokrenuti i cirkulaciju u cijelom tijelu. Slijedi piling od morske soli i eteričnih ulja kojim ćemo ukloniti mrtve stanice kože i omekšati cijelu kožu stopala. Medicinska pedikura je slijedeći korak ovog tretmana, nakon čega slijedi masaža mješavinom biljnih i eteričnih ulja te topli oblog. Odabir aromaterapijske mješavine za masažu ovisi o općem stanju zdravlja svakog klijenta.  Hladnoprešana biljna ulja koja možemo  koristiti u ovom tretmanu su:  sezam, pšenične klice, shea maslac. Na popisu eteričnih ulja koja ćemo odabrati u mješavinu su svakako: lavanda, borovica, limun, naranča, čempres i sl. Tretman završavamo svježom Tilia kremom za stopala u kojoj je glavni sastojak shea (karite) maslac.

Iako  žene imaju najviše problema sa stopalima „zahvaljujući“ najviše visokim petama, ovaj intenzivni tretman je namijenjen svima, a posebno osobama starije životne dobi  i onima koji tijekom obavljanja posla dugo stoje.

Kontakt

Srdoči 65 (kod pošte)
51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230
E-mail: tilia.doo@gmail.com

Kontaktirajte nas

Cjenik

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik grupiran po kategorijama.

Kompletan cjenik

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufnanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"