Đ
umbiroterapija je iznimno učinkovit način poboljšanja cirkulacije, koji pozitivno utječe na mnoge bolesti. Aktivni čimbenici đumbirova obloga su jaka toplina i đumbir, koji se stavlja na područje lumbalnog dijela leđa i trbuh.Toplina prodire duboko u tijelo i omogućava đumbiru da pročišćuje organizam.

Stavljanje obloga od đumbira uspješno djeluje u organima kao što su bubrezi, jetra i pluća.

Osim toga, đumbiroterapija oslobađa tijelo od viška masnoće i sluzi, potiče cirkulaciju, uklanja celulit, te potiče imunološki sustav. Prirodno je sredstvo za jačanje reproduktivnog sustava i reguliranje problema impotencije, koja je posljedica pomanjkanja vitalne tjelesne topline. Olakšava mjesečnicu, a pomaže i kod neuredne mjesečnice, te ublažava menstrualne grčeve.

Đumbir sprječava zgrušavanje krvi, snižava kolesterol i krvni tlak, a odlično djeluje i na cirkulaciju, naročito kod slabe cirkulacije u rukama i nogama. Ima i jako antioksidativno djelovanje, čime usporava proces starenja.

Nakon tretmana osoba se redovito nalazi u drugačijem stanju negoli prilikom dolaska, i izuzetno je važno nastojati što duže tokom tog dana   prepustiti se i ostati što duže u tom stanju pojačanog mira i harmonije.

USLUGA CIJENA
Đumbiroterapija 250,00 kn
€33.18

Kontakt

Srdoči 65 (kod pošte)
51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230
E-mail: tilia.doo@gmail.com

Kontaktirajte nas

Cjenik

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik grupiran po kategorijama.

Kompletan cjenik

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufnanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"