Usluga miješanja aromaterapijskih preparata za njegu kože lica i tijela je doista naša posebna ponuda u svakom pogledu. Jednostavno, u mogućnosti ste zatražiti od naših aromaterapeuta izradu AROMA KOZMETIKE prema vašem tipu kože , potrebama i željama.

ARMATERAPIJSKI PREPARATI

S
vaki preparat za njegu ili higijenu kože izrađen je ručno i mješavina je visokovrijednih hladnoprešanih biljnih i eteričnih ulja. Ne sadrže nikakve stabilizatore, boje, mirisna ulja i sl.

Ovakve mješavine će vašu kožu štititi i hraniti na najbolji naćin. Osim toga štite kožu i od UVA I UVB zračenja zahvaljujući cinkovu oksidu koji je sastojak naših mješavina. Prirodne tvari koje koži daju vlagu (jojoba,maslaci shea,kokos...)su također sastojci u našoj AROMA KOZMETICI.

Kako razlikovati?

Mnogi proizvodi na tržištu danas nose naziv "aromakozmetika". Najveće pitanje je kako znati da je odabrani proizvod pravi? Aromaterapeutski pristup je cjelovit. Prije izrade kreme svaki aromaterapeut će vam postaviti nekoliko pitanja o vašem zdravstvenom stanju, prehrambenim i drugim navikama, analizirat će vašu kožu i način njege do trenutka kada ste se odlučili nešto promijeniti. Kod izrade kreme će koristiti isključivo hladnoprešana ulja, čista eterična ulja, gline, vosak i sl. Takav proizvod je svjež bez dodataka stabilizatora, konzervansa, boja, mirisnih ulja, mineralnih ulja. Aromakozmetika ne sadrži ništa životinjskog porijekla niti je testirana na životinjama. Aromaterapeut koji izrađuje kozmetiku mora biti educiran i obrazovan za taj posao te mora imati registriranu djelatnost aromaterapije. Rok trajanja je od 3 mj do 1 godine ovisi o proizvodu.

Slijedeći put razmislite hoćete li kupiti kremu ili neki drugi proizvod na otvorenom sunčanom štandu samo zato jer je od lavande!!!??

TILIA AROMA KOZMETIKA

Kontakt

Srdoči 65 (kod pošte)
51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230
E-mail: tilia.doo@gmail.com

Kontaktirajte nas

Cjenik

Ovdje možete pogledati kompletan cjenik grupiran po kategorijama.

Kompletan cjenik

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufnanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija"